Deželak moral ČISTITI AVTO! Ostal je brez besed, ko je lastnik stopil do njega in ga nagradil

Objavljeno 6. jun. 2021
Ogledi 29 432
6

Nedeljsko počivanje? Ah, kje pa, ko pa je Deželak Junak na poti in ga enostavno moraš pozdraviti, če si v bližini. In tako je tudi bilo. Tudi v nedeljo so ljudje znova dokazali in pokazali veliko dobrosrčnost ter prišli ekipo podpreti na njihovi poti od Ljubljane do Kranja. Nedeljska 5. etapa je bila razgibana, prišli pa so tudi trije prijatelji Denis, Jana in Anja, ki so z njim odkolesarili prve kilometre.

V 5. etapi ga je prišel pozdraviti tudi ljubljanski župan Zoran Jankovič, prišla je Anita Ogulin iz zveze prijateljev mladine, ustavil se je športni komentator Goran Obrez, nanj pa ni pozabil niti komik Ranko Babić. Ko je obiskal živalski vrt, pa se je tam spoprijatelji s tjulnom, ki ga je na koncu celo poljubil. V Domžalah ga je pričakal stand-up komik Sašo Stare in mu delal družbo do Kamnika. Z njim je kolesaril tudi David Urankar, v Škofji loki pa se mu je na kvadrociklu pridružil kuharski mojster Luka Jezeršek in z njim v Kranju zaključil etapo.

Ko sta prispela v Kranj, pa je tam Deželaka pričakala naloga, ki je ni pričakoval. Nekdo od udeležencev si je zamislil, da mu očistiti avto.

radio1slovenia
Komentarjev  
 • Matic Klemen

  Matic Klemen

  Pred 8 dnevi

  Kako she to da vozit tr cikla oak so prijazen ker she vozis in matras za otroke

 • GG gaming

  GG gaming

  Pred 8 dnevi

  kdaj prideš v novo mesto?

 • Vinko Gostečnik

  Vinko Gostečnik

  Pred 8 dnevi

  Miha ti si res junak Slovenije in tvoja ikipa in tvoja sin Matej Deželak

 • Tomaž Petrič

  Tomaž Petrič

  Pred 9 dnevi

  car si

 • SPECIAL GANG

  SPECIAL GANG

  Pred 9 dnevi

  waw