Magična sobota! Deželak Junak srečal osebe, ki jih ni že dolgo videl in preživel dan poln izzivov!

Objavljeno 6. jun. 2021
Ogledi 31 485
9

Četrta etapa je potekala v soboto in je bila polna presenečenj. Deželak je znova kolesaril od jutra do večera, ob poti pa ga je spremljalo ogromno podpornikov. Pozdraviti so ga prišli slovenski smučarski skakalci in mu poklonili majico s podpisi, nato pa ga je v Celju pričakal Magic Aleksander, ki mu je pokazal nekaj čarovniških trikov. Podporo mu je prišel izreči tudi športni komentator Dejan Obrez, prišle pa so tudi rokometašice s katerimi se je Deželak pomeril v streljanju na gol.

V Žalcu so mu gasilci naredili enkraten sprejem in poskrbeli za pravo vodno osvežitev. Pri fontani piva se je oglasilo precej ljudi, ki poskrbeli za pozitivno vzdušje polno dobre glasbe, petja in zabave.

Obiskala ga pa je tudi bivša sodelavka na Radiu 1, to je bila radijska voditeljica Ivjana Banić, ki se jo je močno razveselil. Kar nekaj časa je namreč ni bilo v Sloveniji, saj je živela na Havajih - pričakala ga je čisto v havajskem slogu in mu okoli vrtu nadela havajski venec cvetlic.

Nato se mu je na kvadrociklu pridružila Tinkara iz Bepopa, zatem pa ga je čakalo še kar nekaj izzivov in zabavnih iger. Čeprav je vreme postajalo oblačno, pa jim to ni preprečilo tega, da etape ne bi zvozili do konca! Bonus dneva pa je bil ta, da je ekipa prespala doma, v objemu svoje družine.

radio1slovenia